torstai 23. toukokuuta 2013

I haven't been everywhere, but it's on my list

Oon 17-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta ja oon lähdössä vaihto-oppilaaksi USA:an elokuussa! Aattelin perustaa nyt tän blogin, sillä oon lueskellu paljon muiden vaihtariblogeja ja tykkään ite myös kirjottaa. Mulla on nää perussyyt miks perustan blogin; kaverit, perhe ja muut lukijat voi seurata mun vaihtarivuotta ja sen päättymisen jälkeen jää itellekin kiva muisto vuodesta :)

Tuun siis viettämään elokuusta lähtien 10 kuukautta Yhdysvalloissa, Mainen osavaltiossa kaupungissa nimeltä Orland. Kun en vielä ollut saanut perhetietoja, toivoin että pääsisin jonnekin etelävaltioon, keskisuureen kaupunkiin, isoon perheeseen. Päädyinkin sitten ihan pohjoseen sellaseen 2000 asukkaan pikkukylään, perheeseen jossa on pelkät host-vanhemmat, 2 koiraa ja papukaija. Perheellä on kyllä 25-vuotias tytär, joka ei enää asu kotona, vaan Tennesseessä. Aika shokkihan se oli kun perhetiedot sain ja vaati kyllä totuttelua tohon ajatukseen, että tuun viettämään mun vuoden noin pienessä paikassa, mutta nyt oon hyvillä mielin lähdössä. Mun host-vanhemmilla on ollu 6 vaihtaria ennen mua; tällä hetkellä tyttö Tanskasta, jonka kuvia kattelin Facebookista ja ihan kiva fiilis jäi kuvien perusteella paikasta, koulusta ja myös perheestä!
Lähin suuri kaupunki on Bangor, johon on matkaa noin 20 mailia. 

Koulua käyn 4 mailin päässä, kaupungissa nimeltä Bucksport, joka on hieman isompi kuin Orland. Mun tuleva koulu on Bucksport High School ja siellä on vähän yli 400 oppilasta. Oon kyllä tyytyväinen koulun kokoon ja siihen, että siellä ei oo mitään 2000 oppilasta :D Tuun olemaan senior, eli mua odottaa ainakin prom, senior trip ja graduation!

Cheers,
Aino

8 kommenttia:

 1. Kerava EI ole pääkaupunkiseutua...

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi! Minkä kautta lähet ? :) ite lähen Upin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, liityin sun lukijaks! lähen AFS kautta:)

   Poista
 3. moikka ! mäkin niiin järkytyin kun kuulin et lähen minnesotaan pieneenpaikkaan, mutta niin monet sanoo et pienet paikat on just parempii nii nyt oon tosi tyytyväinen :) toivottavasti sulle tulee älykiva vuos !

  withlove-fromamerica.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, mäkin oon kuullut että pienessä paikassa parempi kuin isossa! toivottavasti sunkin vuodesta tulee hyvä:)

   Poista
 4. Hehee mäkin oon menos maineen vaihtoon! :)

  VastaaPoista