torstai 11. heinäkuuta 2013

4 weeks

Päivät vähenee ja jännitys kasvaa! Tasan neljän viikon päästä näihin aikoihin mun kone nousee Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti New Yorkia! Ihan hullua, en vaan vieläkään voi ymmärtää sitä, että alle kuukauden päästä oon rapakon toisella puolen alottelemassa mun vaihtovuotta. Koko vaihtovuosi ei tunnu ollenkaan todelliselta ja varmaan vasta lentokentällä sitä tajuaa, että on oikeasti lähdössä pois 10 kuukaudeksi. 


Hostperheen kanssa en oo ollut kamalasti yhteyksissä, mutta muutamat sähköpostit ollaan vaihdettu. Hostisä kerto, että melkeen heti mun saapumisen jälkeen ollaan menossa telttailemaan ja vaeltamaan Baxter State Parkiin muutamaksi päiväksi. Toi telttailu on kuulemma heillä aina perinteenä ja sen aikana tutustuu hyvin uuteen vaihto-oppilaaseen. En oo kovin suuri telttailun tai retkeilyn ystävä, joten vähän kauhulla odotan mitä siitä tulee... :D

Vielä pitäis ostaa matkalaukku ja muutamat tuliaiset hosteille, vaikka pari juttua on ostettuna jo. Tähän loppuun lisään vielä muutaman kuvan mökkireissulta, jonka vietin Saimaalla parhaankaverin mökillä. 

normaali ystäväni

Cheers,
Aino

5 kommenttia:

 1. moi! siun blogi vaikuttaa tosi kivalta, ja innollaa ootan et sun matka alkaa niin pääsee täältä seurailemaan! :)

  itekki oon miettiny et ens vuonna lähtisin vaihtoon, mutta mietin vielä että minkä järjestön kautta menisin, nii miten sä päädyit tohon AFS:ään ja mitä mieltä oot siitä, et onks tullu ajoissa perhetiedot, minkälaisia kursseja järkätään ennen vaihtoa yms? ois kiva kuulla sun mielipidettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)!

   päädyin AFS:ään koska mun sisko oli vaihdossa myös sen kautta ja tiedettiin järjestön olevan hyvä. perhetiedot sain toukokuun alussa, tosin tää vaihtelee aika paljon sillä jotkut oli saanut jo ennen mua, mutta vielä on muutamia kavereita jotka on lähdössä AFS:än kautta eikä perhetietoja oo tullut. ennen lähtöä oli kaksi orientaatiota, toinen 3h kestävä tilaisuus ja toinen pari päivää kestävä leiri.

   oon varmaan kirjottelemassa lähiaikoina postausta hakuprosessista, jossa kerron vähän tarkemmin siitä miten kaikki on edennyt :)

   Poista
  2. kiitos paljon vastauksestasi, ja joo just tollanen postaus olisi kiva missä vähän kertoisit milloin aloitit ja miten kaikki eteni yms :)

   Poista
 2. Jee uus vaihtariblogi seurattavaksi ! Millon sie sait noi sijotustiedot? :)
  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  VastaaPoista