keskiviikko 25. syyskuuta 2013

camp capella

Viime viikonloppuna oli toinen taalla jenkeissa jarjestetty AFS-orientaatioleiri. Taa oli myos ensimmainen leiri, jossa oli paikalla kaikki vaihtarit, silla viimesimmat saapu vasta toissa viikolla, eika osallistunut siis ensimmaiselle orientaatioleirille. Meita oli talla leirilla 30 nuorta 18 eri maasta. Oli tosi kiva nahda viime leirilta tuttuja tyyppeja ja tavata uusia ihmisia. Leiri jarjestettiin Dedhamissa, Camp Capella nimisessa paikassa jarven rannalla. En lahtenyt leirille kovin suurin odotuksin, silla meille postitetussa lapussa erikseen muistutettiin, etta paikka on leiri, eika mikaan hotelli. Yllatyksena tuli siis tosi kivat, uudet majoitustilat ja ihana ruoka (esim aamupalaksi pekonia, munakasta, tortilloja, muffinseja...)



Leiri alkoi perjantai iltana ja paattyi sunnuntaina puolenpaivan aikoihin. Kuten viime orientaatioleirilla, myos nyt meilla oli muutama keskustelusessio pienryhmissa. Meidan piti vahan kertoa miten on mennyt ja kasiteltiin joitakin ongelmatilanteita. Naa keskustelusessiot oli kuitenkin tosi puuduttavia, silla ne kesti kerrallaan aina 2 tuntia. Mun ryhmassa oli myos poika Ecuadorista, jonka englanti oli parantunut tosi paljon viime leirista, joten suurimman osan ajasta me muut nuokuttiin ja taa poika puhu. Otettiin sekunttikellolla aikaa sen vastauksista, jotka oli parhaimmillaan jotain 8 minuutin mittaisia :D 



Keskustelusessioiden lisaksi meilla oli jarjestettyja leikkeja ja paljon vapaa-aikaa, joka kulutettiin vaan hengailemalla yhdessa seka pelaamalla erilaisia peleja. Rohkeimmat uskals myos menna uimaan, vaikka ilma oli melko viilea. Syksy alkaa jo tulla tanne, mutta viela ei oo ihan niin kylma kun Suomessa. En haluu edes kuvitella milta mun parista Lahi-idasta kotosin olevista vaihtarikaverista tuntuu, silla lampotila on siella talla hetkella kuulemma joku 40 astetta, eika ne oo koskaan kokenut nain kylmaa ilmaa. 



Tiivistettyna leiri oli jalleen kerran hauska, meidan vaihtariporukka on vaan niin mahtava! Seuraavan kerran nahdaan vasta tammikuussa, mutta toivon, etta saatais sita ennen jarjestettya joku tapaaminen :)

Cheers,
Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti