tiistai 1. lokakuuta 2013

homecoming week

Viime viikolla oli koulussa homecoming week, ja voin sanoa, että takana paras viikko tähän asti! Joka päivä oli oma teema, jonka mukaan pukeuduttiin. Mun mielestä teemat oli vähän tylsiä, varsinkin, kun ekaks meillä piti olla Genderbender day, eli pojat pukeutuu tytöiksi ja tytöt pojiksi. Tää päivä kuitenkin peruttiin, sillä viimevuoden jälkeen siitä oli tullut jotain valituksia. Tässä kuitenkin meiän teemat:

Maanantai: Twin day

Tiistai: Pyjama day

Keskiviikko: Hick day 
(meinaa jotain maalaisjunttia, puolet meiän koulusta on jo valmiiks tämmösii)

Torstai: Colour day

Perjantai: Purple & Gold day

Viikon aikana oli tarkoitus kerätä pisteitä omalle ikäluokalle, ja perjantaina julistettiin eniten pisteitä kerännyt luokka-aste. Pisteitä sai pukeutumalla teeman mukaisesti, eli se ikäluokka missa oli eniten pukeutuneita, sai eniten pisteitä. Joka päivän lopuksi kuulutettiin pukeutumistulokset, ja me seniorit voitettiin kaikkina muina päivinä, paitsi tiistaina (ja silloin puolet senioireista ja junioreista oli tutustumassa yliopistoihin). Pisteiden keräämiseen kuului myös oman käytavän koristelu, eli me koristeltiin se osa koulusta, missä senioireiden kaapit sijaitsee. Teemana käytettiin meiän colour day värejä, eli oranssia ja mustaa. Pojat vähän innostui koristelemisesta, eli loppujen lopuksi sieltä löytyi kaikkea krääsää, mutta käytävästä tuli kuitenkin aika hieno ja voitettiin tääkin osio! Yks tapa kerätä pisteitä oli laulaminen ruokailussa. Muutamilla pojilla oli koko viikon sellaset isot tötteröt kaapeissa, jotka ne toi sitten ruokailuun mukaan ja joka päivä koko senior pöytä lauleskeltiin läpi koulun laulut, tuiki tuiki tähtöset, piippolan vaarit ja monet muut laulut.

 

Homecoming viikko huipentui perjantaihin, joka oli ihan mahtava päivä. Perjantain teema oli siis purple & gold day, ja kaikki oppilaat oli pukeutunut koulun väreihin. Monilla (kuten mulla) oli myös jonkinlaiset maalaukset kasvoissa. Aamusta meillä oli 20 minuutin mittaset oppitunnit, joidenka jälkeen kaikille ilmainen lounas. Lounaan jälkeen kokoonnuttiin liikkasaliin, joka luokka istumaan omaan katsomoon. Koulun bändi soitti menevää musiikkia, cheerleaderit tanssi ja kaikki jammaili mukana. Yks mun kaveri oli pukeutut koulun maskottiasuun, eli peuraksi, ja juoksi ympäri salia huudattamassa ihmisiä ja tekemässä aaltoja. Tän jälkeen meillä alkoi kisailu luokka-asteiden kesken erilaisten pelien muodossa. Oli polttopallo, köydenveto, kolmijalkajuoksu, temppurata, piirakansyönti- ja piirakanheittokilpailu ja muutama muu kisailu. Mun valmentaja ei antanut kenenkään meidän jengiläisen osallistua piirakansyöntikilpailuun, sillä meillä oli sinä päivänä vielä peli, ja kerran joku tyttö oli kuulemma osallistunut ja oksentanut sitten pelissä. En kyllä muutenkaan ois siihen osallistunut, sillä oli aika huvittavaa katsoa, kun osallistujat ahmi piirakoita kädet selän taakse sidottuina, puolet naamasta piirakassa :D


Meno oli koko ajan ihan mieletön, koko sali huusi ja kannusti omiaan. Kun yks katsomo huutaa ''Let's go freshmen!'', niin toinen taas "We can't hear you!''. Huomas kyllä helposti, miten tärkeetä noiden pelien voittaminen oli ja kuinka kilpailuhenkistä porukkaa löyty; heti oltiin huutamassa toisille diskausta tai mollaamassa häviösta. Mun ikäluokka oli voittanut tän jo kahtena vuotena peräkkäin, joten kaikki oli ihan täysillä mukana ja hakemassa voittoa myos vikalle vuodelle. Loppujen lopuksi voitettiinkin koko juttu, juniorit tuli toiseksi, freshmanit kolmanneksi ja sophomoret neljänneksi. 


Koulun jälkeen meillä oli soccerpeli, joka päättyi 1-1 tasapeliin. Pelin jälkeen kiiruhdin kotiin suihkuun ja syömään, jonka jälkeen oli homecoming futispeli. Jalkapallo on oikeestaan aika tylsää katottavaa; ensin pelataan 10 sekuntia, peli pysähtyy varmaan minuutiksi, ja sitten pelataan taas hetki. Meidän koulu oli ylivoimainen, voitettiin se peli 49-0, joten tästäkin syystä oli vähän tylsää. En oikeestaan kattonut peliä ollenkaan, vaan hengailin suurimman osan ajasta sellasella ruokakojulla, missä suurin osa mun kavereista työskenteli pelin ajan. 

Pelin jälkeen oli vuorossa homecoming tanssit. Monissa jenkkikouluissa homecoming tanssit on iso juttu, ja niitä varten laittaudutaan ja pukeudutaan mekkoihin. Meidän koulussa ei näin kuitenkaan oo, vaan kaikki meni suoraan pelistä tansseihin ihan vaan normaaleissa vaatteissa. Koko tanssit oli pelkkää grindaamista ja hitaita, missään vaiheessa ei oikeen kukaan tanssinut yksin. Musiikki oli ihan outoa, hidasta räppiä ja tanssiminen siihen oli vähän vaikeeta. Oli kuitenkin ihan kiva kokemus ja meillä oli hauskaa! Tanssien jälkeen menin yöksi yhdelle kaverille, minne tuli myös kolme muuta kaveria. Kaksi pariskuntaa ja minä, miten niin viides pyörä... :D Tehtiin ulos nuotio, istuttiin sen äärella myohään yöhön ja vietettiin tosi mukava ilta. Kokonaisuudessaan ihan mahtava viikko takana!

Cheers,
Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti