tiistai 29. lokakuuta 2013

the end of the soccer season

Soccerin runkosarja päättyi jo viime tiistaina, mutta meidän kausi jatkui vielä playoffeilla. Playoffeihin pääsi mukaan itäisen Mainen 11 parasta joukkuetta, ja näistä paras pelaa läntisen Mainen parasta vastaan kilpaillen osavaltion mestaruudesta. Päästiin melko täpärästi mukaan, sillä oltiin kymmenennellä sijalla 4 voitolla, 7 häviöllä, ja 3 tasapelillä. Playoffeissa vain voittajajoukkueet pääsee eteenpäin, eli ykskin tappio merkitsee kauden päättymistä.

Torstain harjoitusten jälkeen mentiin koululle tekemään meidän playoff kyltit. Maalattiin kyltit, syötiin pizzaa ja muita herkkuja, ja käytiin läpi vielä viime hetken peliasioita. 


 Perjantaina oli ensimmäinen playoff peli, ja koulun jälkeen lähdettiin matkaan. Playoff kyltit oli kiinnitetty meidän reitille läpi Bucksportin, ja muutamia vanhempia oli kokoontunut hurraamaan tien varrelle. Tunnelma bussissa oli tosi hyvä. Kun saavuttiin paikan päälle, tehtiin bussissa rollercoaster, eli meidän koulun sellanen fiilistä nostattava huutojuttu, jonka jälkeen käveltiin parijonossa ihan hiljaa kentän laidalle. 


Vastustajana oli sijalla 7 oleva George Steavens Academy, jolle oltiin kerran hävitty, ja kerran pelattu tasan. Lähdettiin altavastaajina tähän peliin, ja kaikki oletti GSA:n (7 voittoa, 6 häviöta, 1 tasapeli) rökittävän meidät ihan kunnolla.

Lady Bucks, Lady Bucks, Lady Bucks, Lets kick some AAAA

Pelattiin tosi hyvin ja pelistä tuli tiukka. Sinniteltiin toiselle jatkoajalle asti, kunnes GSA sai harmittavan maalin; pallo oli jo meidän maalivahdin käsissä, mutta lipesi ja liukui hitaasti maaliin. Monille tää oli tosi kova paikka, varsinkin senioreille, joille tää oli viimeinen high school soccer peli. Kyllähän muakin harmitti, että kausi loppui noin yllättäen ja noin ikävällä tavalla, ja tiedän etten tuu pelaamaan socceria enää ikinä. Monet tytöt vuodatti kyyneleitä, ja bussimatkalla kotiin kukaan ei puhunut mitään. 

Tuleville vaihtareille vinkiksi, aloittakaa joku harrastus! Oon niin tyytyväinen, että päätin alkaa pelaamaan socceria, vaikka en ennen ookkaan pelannut. Mun kausi meni suurimmaksi osaksi penkillä istuessa loukkaantumisen vuoksi, mutta olin kuitenkin mukana joukkueen peleissä ja tapahtumissa. Oon saanut tän kautta monia kavereita, ja viettänyt ihan mahtavia hetkiä


Cheers, 
Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti