torstai 3. lokakuuta 2013

some die young

Eilen Bucksportissa sattui autokolari, jossa oli osallisena kaksi tyttöä mun koulusta. Toinen heistä on kunnossa, mutta illalla toinen menehtyi. En tuntenut sen kummemmin tätä tyttöä, Tayloria, mutta silti ihan kamala fiilis. Facebookin etusivu on täynnä päivityksiä, sillä Taylor oli monien ystävä, ja mun kaverin tyttöystävä. En halua edes ajatella miltä heistä tuntuu, kun mustakin tuntuu jo näin pahalta. En vaan pysty käsittämään, että vasta eilen näin tän tytön koulussa, ja nyt hän on poissa. Näin mun kaveri kirjoittaa Facebookiin:

October 3, 2013 marks the day i lost the most beautiful, remarkable, hardworking young women i've ever met in my life. not only were you my absolute best friend, you were my soul sister. i met you in third grade and that day will forever be the best day of my life. we shared the worst and best times of our lives together and i can't even begin to understand why your life was taken. my heart has shattered into a thousand pieces. you were my other half. a true best friend. i will never forget your sense of humor, smile and beautiful face Taylor. i'm still in a great deal of shock. i will never forget our friendship and the time i spent with you. i love you with all my heart Taylor. i never thought i'd be saying this, please rest easy and fly high beautiful.


Tänään koulussa kaikilla on päällä pinkkiä tai liilaa Taylorin kunniaksi. Tunnelma on ihan kamala; kukaan ei puhu mitään, kaikki, jopa pojat itkee. Mullekin on tosi vaikeeta pitää itteni koossa. Kohta meillä alkaa tilaisuus liikkasalissa, tän päivänen peli on myös peruttu.

Koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan, yks pieni virhe voi muuttaa niin monen ihmisen elämän. Rakastakaa lähimmäisiänne vielä kun voitte, koskaan ei tiedä milloin heidät menettää.

R.I.P Taylor

1 kommentti:

  1. Hyi ihan hirveetä, pärjäilyjä sulle sinne <3!!! tpm

    VastaaPoista