torstai 24. lokakuuta 2013

normaali arkipäivä


ivä alkaa herätyskellon soidessa 5:16. Suomessa herään kouluaamuisin aikaisintaan seitsemän maissa, joten on aina vähän vaikeuksia nousta näin aikaisin. Yleensä kestääkin jonkun aikaa nousta mun elektronisen lämpöpeiton alta, sillä väsyttää sikana ja talo on aamuisin kylmä


Kun pääsen sängystä ylös puen heti villasukat, hupparin ja lökärit päälle, ja vuorossa hiustenlaitto ja meikkaus. 


n jälkeen meen aamupalalle. Aamupala vaihtelee tosi paljon nälkätilasta ja pirteydestä riippuen, mutta normaalisti syön leipää ja hedelmiä. Mun uus lemppari on vaahterasiirappi, joten usein paahdan vaan leivän ja laitan vaahterasiirappia päälle, nam! Hostäiti tykkää leipoa, joten aika usein saan nauttia myös muffinseista tai suklaaleivoksista (moi vaihtarikilot). 


Aamupalan jälkeen puen vaatteet, pakkaan repun ja treenikamat ja hoidan loput aamutoimet.


Hostmom lähtee 7 töihin, ja se heittää samalla mut koululle. Toinen vaihtoehto olis mennä bussilla 7:20, mutta vihaan bussilla kulkemista, jonka takia oon hylänny tän vaihtoehdon. Vaikka heräänkin melkeen kaks tuntia ennen lähtöä, oon melkein joka aamu myöhässä, ja hostmom joutuu aika usein venailemaan mua autossa. Ennen koulun alkua se sano, että jos oon myöhässa autokyydistä, joudun menemään bussilla, mutta vielä tätä ei kuitenkaan oo tapahtunut, aina se on mua oottanut haha. 


Joudun venailemaan koululla sen alkua noin 45 minuuttia, joten yleensä meen kirjastoon tekemään läksyjä


Koulu alkaa 7:54 homeroomilla. Perioid 1 ja 2 kuvista, 3 ja 4 psykologiaa, ja 5 study hall. 

Tän jälkeen on lounas. Teen aina omat eväät, ja koska oon laiska väsäämään mitään uutta, on mun lounas joka päivä melkein samanlainen. Oon yli 2 kuukautta puputtanut samaa lounasta joka päivä, pikku hiljaa alan jo kyllästymään... :D Istun ruokalassa muiden senioreiden kanssa, ja joka päivä istutaan tismalleen samoilla paikoilla. 


Perioid 6 espanjaa, 7 matikkaa ja 8 englantia. Meanwhile in BHS...


Koulu loppuu 14:20. Soccertreenit alkaa 14:45, joten koulun jälkeen meen pukukoppiin vaihtamaan treenikamat ylle. Sitten ajan jonkun kaverin kyydillä kentälle (johon matkaa on siis parikymmentä metriä...). 


Treenit kestää 16:30 asti. Hostmom hakee mut kotiin, ja lähdetään viemään meidän koira, Zoe, kävelylle, tai käytetään se vaan meiän valtavalla takapihalla. Tän jälkeen käyn suihkussa, ja syödään kahestaan illallinen. Hostdad tekee iltavuoroja, eli nähdään tosi harvoin, sillä kun mä herään, hostdad on vielä nukkumassa, ja kun hän tulee kotiin, mä oon puolestaan jo unten mailla. Illat kuluu suurimmaksi osaksi läksyjen parissa, sillä niitä tulee täällä aika paljon. Esimerkkinä just matikasta saadut 30 tehtävää... :)


Läksyjen jälkeen valmistan seuraavan päivän lounaan mun pikku apurin avulla. 

Nukkumaan yritän päästä mahdollisimman aikaisin, yleensä kaadun sänkyyn 10 maissa. 

Cheers,
Aino

1 kommentti: