sunnuntai 3. marraskuuta 2013

fashion in the usa

Aattelin tehä postauksen, jossa kerron vähän miten nuoret täällä pukeutuu, sillä oon huomannut paljon eroja suomalaisten pukeutumistyyliin. Täällä vähän kaikki on countrya, ja lähes kaikki nuoret harrastaa metsästystä yms, mikä näkyy myös pukeutumisessa. Totta kai täältä löytyy myös niitä hienosti pukeutuvia tyttöjä, jotka kulkee mekot päällä koulussa, mutta tähän oon listannut niitä yleisimpiä vaatteita, mitä nuorten päällä näkee. 


Camo
Ehdottomasti suosituin printti täälläOikeesti tää kuvio on tarkoitettu metsästykseen, jotta metsästäjät pystyy maastoutumaan helposti. Ei oo päivääkään koulussa, jolloin ei näkis jonkun päällä tätä printtiä. 



Koulun vaatteet
Monet käyttää urheilujoukkueiden lämmittelyasuja, sekä koulun väreistä löytyviä BHS vaatteita, joita myydään jokapuolella Bucksportia. 
Hollister 
Yks suosituimmista merkeistä täällä. Varsinkin näitä Hollisterin huppareita löytyy monilta.


Yoga pants
Tosi monet tytöt käyttää yoga pantseja, näitä näkee jopa enemmän kuin farkkuja. Suosituimpana tietenkin Victoria's Secretin yoga pantsit. 


Legginsit
Legginsit kuuluu samaan kategoriaan yoga pantsien kanssa, niitä näkee jopa enemmän kuin farkkuja. Suomessa harvat käyttää legginssejä, ja jos käyttää, niin pitkän paidan kanssa, mutta täällä legginssejä käytetään lyhyiden paitojen kanssa. Printtilegginsit on myos suosittuja. 



Leveälahkeiset farkut
Kukaan ei oikeen käytä täällä pillifarkkuja, vaan suurin osa farkuista on leveälahkeisia ja melko huonosti istuvia. 



Koripalloshortsit
Monilla pojilla näkee pitkiä, polven alapuolelle ulottuvia koripalloshortseja. Vaikka on jo marraskuu, pojat tulee kouluun korisshortseissa ja t-paidoissa. 


Koripallokengät
Monilla pojilla näkee korisshortsien lisäksi myos koripallokenkiä. 

Work shoes
Tälläset työkengät on suosittuja sekä tyttöjen että poikien keskuudessa.




Flip flopit
 Oon rakastunut näihin, parhaat kengat ikinä! Ite lopetin flip flopien käytön yli kuukausi sitten, mutta vieläkin näkee tyttöjen jalassa näitä koulussa. 
Suihkusandaalit
Tosi monet pojat käyttää suihkusandaaleita ja pitkiä polvisukkia. Kamalin yhdistelmä ikinä...



Toms
Tomsit on tosi suositut ja mun munkin mielestä söpöt kengät. Jokasesta ostetusta Toms parista lähetetään kengät jollekin köyhälle lapselle. Multa ei tälläsiä vielä löydy, mutta suunnitelmissa olis ostaa!




Reput
Kaikki täällä käyttää reppuja, vain muutamalla tytöllä oon nähnyt käsilaukun. Kirjat on tosi isoja, ja monet kantaa mukana joka aineelle omaa kansiota, joten reppujenkin pitää olla tilavia. On tosi hassun näköstä, kuinka jollain saattaa olla päällä maximekko, ja selässä iso ja ruma reppu. Ite käytän mun pientä nahkareppua, ja kannan käsissä tavaroita, jotka ei reppuun mahdu. 

Tämmöstä pukeutumistyyliä siis täällä! Voin kyllä sanoa, että tykkään suomalaisten tyylistä paljon enemmän kuin jenkkien. Välillä vaatteiden yhdistelmät täällä on kamalia; korkokengät ja iso huppari ei näytä kovin hyvältä yhdessä... Mulle on monesti sanottu, että jo vaatetuksesta pystyy päättelemään, etten oo kotoisin täältä :D

Cheers,
Aino

5 kommenttia:

  1. Täälläkin näkyy lähes jokapäivä sukat ja sandaalit yhdistelmää, yoga pantseja, legginsseja lyhyiden paitojen kanssa, korisshortesja, lenkkareita, flip flopeja, eli aika samanlaista on pukeutuminen täälläkin! :-) Ja sitten on myös niitä tyttöjä jotka pukeutuu mekkoihin ja korkokenkiin :-D

    VastaaPoista
  2. Hei! Haastoin sut mun blogissa! :) http://noora-in-usa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. haha ei oikeen nappaa noi tyylit ;)

    http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista