sunnuntai 16. helmikuuta 2014

prom fiilistelyä

Mulla on nyt deitti promiin! Tiistaina koulun käytävällä pari kaveria juoksi mun luokse ihan innoissaan, ''Someone wants to ask you for prom!'' Halusin tietenkin tietää kuka, ja kaverit paljasti kuka oli kyseessä. Tää poika oli yhella tunnilla puhunut kuinka haluais viedä mut promiin ja kieltänyt näitä kertomasta mulle, mutta tottakai ne tuli heti kertomaan haha. Koulun jälkeen olin mun lokerolla, ja se poika tuli kysymään haluunko mennä promiin hänen kanssaan, ja suostuin. Promiin on melkeen 3kk aikaa, eli aika aikasessa ollaan. Eipähän mun tartte enää murehtia kenen kanssa menisin, ja oon myös tyytyväinen mun pariin :)

Eilen päätettiin hostäitin kanssa lähteä kattelemaan vähän prom mekkoja Bangoriin. Olin tosi innoissani kun mentiin ensimmäiseen kauppaan, mutta valikoima olikin tosi pieni ja enkä löytänyt oikeen mitään kiinnostavaa. Olin jo ihan pettynyt, että tällästäkö tää mekkojen ostelu ja valikoimat on, kunnes mentiin toiseen kauppaan. Heti kun kävelin sisään olin ihan taivaissa, sillä se liike oli täynnä mitä ihanempia mekkoja. Löysin ja sovitinkin vaikka kuinka monia kivoja ehdokkaita. Hinnat oli kuitenkin aika korkeita ja joitakin mekkoja en halunnut edes koittaa, sillä en halunnut rakastua liian kalliiseen mekkoon. Olin asettanut mun budjetiksi 300 dollaria, mutta saattaa olla että pitää vähän löysätä tostakin (moi äiti). En vielä tehnyt päätöstä mistään mekosta, mutta muutamasta kiinnostuin vähän enemmän. Tiiän että haluan pitkän mekon, mutta väristä tai tyylistä en oo vielä ihan varma. Oon kuitenkin joskus lähiaikoina menossa kavereiden kanssa uudestaan mekko-ostoksille, niin ehkä silloin löytyy se oma mekko!
Osa mekoista joita sovitin:)
Cheers,
Aino

12 kommenttia:

 1. ihania :) varsinki toi ylärivin kolmas on upee!

  VastaaPoista
 2. Ton tyylisii löyty jollai 200 ainaki JcPenneystä ja Macy's :iltä jos et niitä käyt viel tsekkaamas! :)

  VastaaPoista
 3. oi vähänkö upeita! ylärivin eka ja kolmas on ihan sairaan hienot ja näyttää tosi hyvält sun päällä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus, mun mielestä ylärivin eka ja tokarivin viimenen sopii sulle parhaiten, tumman sinisessä oli kiva koristus ja väri:))

  VastaaPoista
 5. Toi valkonen mun mielestä kaunein, mutta näytät varmasti upeelta missä vaan mekossa(:

  VastaaPoista
 6. Oi ihania mekkoja!! :) Kuinka hyvin muute tunsit ton pojan joka pyys sua Promiin? Mietin että pitääkö tuntee tosi hyvin ennen ku jotkut kysyy vai miten se on. Mullaki promiin 3 kuukautta, täs alkaa jo vähän stressaaman tota deittiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen ihan hyvin, jutellaan facebookissa ja koulussa, ja pari kertaa oon ollu niillä hengailemassa porukalla. Mut uskon, että kyllä sellasenkin kanssa vois mennä ketä ei oikeen tunne! Kunhan vaan tuntee olonsa mukavaks sen deitin seurassa:)

   Poista
 7. kiva postaus :>! ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! ulkoasu, kuvat, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa :)!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista