torstai 20. maaliskuuta 2014

last week

Tässä postausta viime viikosta, tulee vähän myöhässä, sillä oon ollut koulujuttujen kanssa tosi kiireinen. Tällä hetkellä meiän tehtävä enkuntunnilla on nimittäin kirjottaa blogia. Meidän piti luoda omat blogit, joihin täytyy kirjottaa 3krt/vko vähintään 300 sanaa, ja tän lisäks pitää kommentoida toisten blogeja. Aluks mietin, että kirjottaisin vaan tähän blogiin englanniksi, mutta päätin sit kuitenkin luoda uuden. Eli alkaa vähän tää bloggailu tulla korvista ulos :-D Vielä vähän yli viikko pitää jatkaa sen toisen blogin kirjottelua. 

Maanantaina meillä oli basketball banquet, eli siis sellanen kauden päätöstilaisuus molempien joukkueiden pelaajille ja perheenjäsenille. Urheilukausien päätöstilaisuuksissa syödään, ja jaetaan kaikille diplomit sekä muita erikoispalkintoja. Ruokajutut toimii nyyttärimeiningillä, eli etukäteen sovittiin kuka tuo mitäkin. Meillä oli sellanen ruokalan pitkä pöytä täynnä erilaisia limuja, mehuja ja jääteetä, sipsejä, leivoksia, ja about 15 pizzaa. Aluks vaan istukseltiin, juteltiin ja syötiin, ja samalla kirjoteltiin meidän valmentajille kiitoskortteja. Tän jälkeen valmentajat alko jakamaan niitä diplomeja, ja samalla sano jotain mukavaa jokaisesta pelaajasta. Kun mun vuoro tuli ja seisoin siellä mun valmentajien vieressä, meinas ihan itku tulla silmään kuunnellessa head coachin sanoja. Sain myös $20 lahjakortin yhteen urheilukauppaan. Kauden aikana meillä oli nimittäin sellanen perjaate, että jos heittää treeneissä vähintään 20 vapaaheittoa putkeen sisään, saa lahjakortin haluamaansa kauppaan, ja sen lahjakortin suuruus vastaa vapaaheittojen määrää. Mun hostäiti vitsaili, että mun pitäis pyytää se lahjakortti Victoria's Secretiin, mutta en nyt kuitenkaan miespuolista valmentajaani viitsinyt sinne lähettää :-D Sain tuolla myös mun All Defensive Team palkintolaatan. Koko tilaisuus sai mut kyllä ikävöimään korista niin paljon. 
Tiistaina koulun jälkeen meillä oli 3vs3 koristurnaus. Oltiin siis saatu muodostaa omat joukkueet oppilaiden ja koulun henkilökunnan keskuudesta. Jokasessa joukkueessa piti kuitenkin olla vähintään yks tyttö, ja vähintään yks oppilas. Pelasin Lucasin ja Asherin kanssa, ja meidän joukkueen nimi oli The Black Finn (juu älkää kysykö, en ollu minä joka nimen päätti). Keksittiin kuitenkin meiän joukkueen nimi niin myöhään, että koulun athletic director eli sellanen urheilujutuista vastaava anto meidän joukkueelle nimen Foreign Stink... Turnaus oli katukoristurnaus, ja toimi sellasella perjaateella, että jos hävis kaks ottelua, tippu ulos turnauksesta. Me voitettiin meidän eka peli, mutta sen jälkeen hävittiin kaks pelia putkeen, eli ei päästy kovin pitkälle. Jäin kuitenkin kattomaan pelit loppuun asti.

Olin jo aatellu, että kevät on tännekin tulossa, mutta eipä tietenkään. Keskiviikkona meidän oli tarkotus jäädä Brin kanssa koulun jälkeen vähän heittelemään ja harjottelemaan softballia. Päivällä kuitenkin alko lumimyrsky, jonka takia kaikki koulun jälkeiset aktiviteetit oli peruttu, mikä tarkotti sitä että ei saatukkaan jäädä. Tän lumimyrskyn takia meillä ei ollut torstaina koulua. Keskiviikkona ennen nukkumaanmenoa tarkastin vielä snowdayn mahdollisuuden, joka oli 99%, eli en vaivautunut laittamaan edes herätystä seuraavalle aamulle. 5:18 heräsin tekstariin, jossa tosiaan sanottiin että koulua ei ole, joten jatkoin vaan unia ja nousin sängystä melko myöhään. 

Perjantai-iltana hengailin Kaseyn, Tuckerin, Torin, ja Asherin kanssa. Koko ilta kulu perjaatteessa vaan ajellessa ympäri ämpäri kylää. Yhessä vaiheessa meiän kuski Kasey sai mahtavan idean mennä ajelemaan jonkun random talon pihalle. Onneks tää talo on myynnissä ja sen takia tyhjillään, sillä ajettiin lumipenkkaan ja juututtiin kiinni. Yritettiin työntää sitä autoa, ja lainattiin jopa sen talon lumilapioita et saatais ittemme liikkeelle, mutta ei :-D Noh, jouduttiin soittamaan yhelle kaverille kuka asuu siinä lähellä, ja se tuli vetämään meiät sieltä penkasta ylös lava-autolla. Käytiin myös testaamassa uus ruokamesta, ja tehtiin pikavisiitti paikalliseen hotelliin, sillä nähtiin jonkun collegen poikien lacrossejoukkueen menevän sinne, ja mentiin vaan hetkeks juttelemaan niiden kanssa. Tona iltana oli satamaan saapunut sellanen iso rahtilaiva, ja siellä työskentelevä kiinalaisjoukko kutsu meiät sinne laivaan juhlimaan, mutta jätettiin tällä kertaa kuitenkin väliin haha. Mutta oli tosi kiva ilta!


Lauantaina järjestettiin meidän koulun Mr Bucksport kilpailu. Se on täällä joka vuosi järjestettävä talent-kilpailu, missä osallistujat kilpailee Mr Bucksport tittelistä 6 eri kategoriassa; sisääntulo, tanssi, sportswear (urheiluvaatteet?), talentti, sekä kaks erilaista haastattelua. Kilpailijoilla sai olla avustajia, mutta ehdokkaan piti itse olla ns pääosassa. Voittajan valitsi 5 henkinen tuomaristo, joka anto pisteitä jokasesta osiosta. Voittaja valittiin sen perusteella, kuinka hauskoja ja mielikuvituksellisia (onks tää sana?) ne esitykset oli, ja kuinka hyvin kilpailijat sai yleisön nauramaan. Kilpailijoita oli 8; kaks freshmania, yks sophomore, kaks junioria, ja kolme senioria. Sisääntulossa nähtiin mm valssaamista opettajan kanssa. Sportswear-osiossa sumopainia, sekä pojat tytöiks pukeutuneina tanssitunnilla vetämässä Lady Gagaa, yllään tietysti pinkit urheiluliivit ja pelkät kireet bokserit. Talent-osiosta löyty pääasiassa tanssia, laulamista, ja sketsejä. Ensimmäisessä kysymysosiossa kilpailijat vastas yhteen kysymykseen, ja ne sai vaihtaa kysymysta jos ei keksinyt mitään vastausta, eli kaikilla oli oma kysymys. Siellä kysyttiin mm parasta suudelmaa, lempiopettajaa, ja mikä eläin haluais olla imitaation kera. Tän jälkeen oli pieni tauko, jonka aikana tuomaristo valitsi 5 finalistia. Toisessa kysymysosiossa niiltä viideltä finalistilta kysyttiin kaikilta sama kysymys ilman että ne kuuli toistensa vastauksia, ''tell 3 most important family values''. Tän jälkeen oli taas pieni tauko, jonka jälkeen julistettiin kilpailun kakkonen eli runner up, sekä voittaja, joka oli yks senioreista. Kaikki kilpailijat sai lahjakortit, ja voittaja sai vielä 300$ ja Mr Bucksport tittelin. Tää koko kilpailu kesti noin 3,5h, eli loppua kohden alkoi jo vähän toivomaan koko jutun olevan ohi.. Oli kuitenkin kiva show, melkein kaikki esitykset oli ihan hauskoja, ja tuli kyllä naurettua paljon. Kuvia en ottanut, mutta löysin Youtubesta videon, jota en kuitenkaan jostain syystä saa nyt tähän lisättyä. Eli jos joku haluaa käydä kattomassa, niin tässä linkki: https://www.youtube.com/watch?v=ooJhGP8DPes (Kaikki parhaat kohat on kuitenkin jätetty tosta pois, oli luultavasti liian nykyaikasia aikuisten mieleen haha).

Nyt on pakko alkaa kirjottelemaan sitä toista blogia, huomiseks pitäis vielä muutama postaus saada aikaseksi... Yritän tänne taas kirjotella mahdollisimman pian :-)

Cheers,
Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti