sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

march madness

Ihan sika kiva viikko takana, sanoisin että yks parhaista viikoista tähän mennessä täällä :-) Meillä oli nimittäin koulussa March Madness, mikä muistuttaa aikalailla homecoming viikkoa. Jokaiselle päivälle oli siis oma teema, minkä mukaan oli tarkotus pukeutua. Tän lisäks vielä joka päivä koulun jälkeen pelattiin liikkasalissa jotain urheilulajia, ja viikko huipentui perjantaina olevaan korispeliin seniors vs faculty eli koulun henkilökunta. Viikon aikana oli myos käynnissä Cribbage turnaus, eli korttipeli turnaus kahden hengen joukkueissa. Tää March Madness alko itseasiassa jo viime perjantaina, jolloin meillä oli koulun disko. En kuitenkaan mennyt sinne koska olin sillon lumilautailemassa.

Teemanviikon alotti sopivasti pyjama day. Oon oottanut koko kouluvuoden sitä, että voin mennä pyjamat päällä kouluun, sillä aamuisin ärsyttää niin paljon vaihtaa lämpimät ja pehmeet yökkäripöksyt farkkuihin. Kovin monet ei kuitenkaan ollut pukeutunut teeman mukasesti, mutta kyllä ehkä yks kolmasosa. Mulla oli mukana myös söpöt koiratohvelit, koska olin aatellu että enemmän porukkaa pukeutuis, mutta en sit viittinykkään laittaa niitä. Oli niin ihanan rentoa hengailla pyjamat päällä koulussa, olispa joka maanantai tollanen päivä! Koulun jälkeen olis ollut ping pong turnaus, mutta mulla oli sillon lääkäriaika, eli en osallistunut siihen. Viikon ajan harjoteltiin myös sitä korispeliä varten, joten maanantaina pidettiin ekat treenit, ja sain vetää koriskengät jalkaan ekaan kertaan moniin viikkoihin. Myös monet sellaset pelas ketkä ei oikein osaa, eli koko treenit meni ihan vaan pelleilyks ja nauramiseks :-D


Tiistaina oli vuorossa summer beach day. Mun asuna oli shortsit, t-paita ja flipflopit. Koulussa on aina muutenkin niin kylmä farkuilla ja pitkähihasella, joten olin ihan jäässä koko päivän. Koulun jälkeen jäätiin pelamaan futista liikkasaliin. Pelattiin ensin senior vs sophomores, ja sen jälkeen ne opettajat ketkä oli vielä koululla pelas meitä vastaan.


Keskiviikkona oli college shirt or jersey day, eli pukukoodina joko jonkun collegen tai urheilujoukkueen paita. Edellisenä iltana hostäitin piti käydä apteekissa, joten bongasin sieltä UMainen paidan, jonka sitten ostin (täällä tosiaan myydään apteekissa kaikkea muutakin, kuten karkkia ja meikkejä, ja jopa alkoholia :-D). Koulun jälkeinen urheilulaji oli sulkapallo, mutta en kuitenkaan voinut jäädä pelailemaan, sillä seuraavaks päiväks piti saada äikän multi genre projekti valmiiksi, ja illalla meillä oli taas koristreenit eli siinä vierähti muutama tunti.

Torstain teema oli neon day, ja sillon vähän enemmän porukkaa oli pukeutunut teeman mukasesti, mäkin laitoin päälle neonpinkin paidan ja kannoin koulukamoja limenvihreessä jumppakasissa. Koulun jälkeen olis ollut lentopalloa, mutta enpäs taaskaan jäänyt pelaamaan haha. Illalla meillä oli vielä viimeset treenit seuraavan päivän korispeliä varten. Meiän treenit oli niin hauskoja, että todettiin, että meiän pitäis tehä tota useemmin ja ihan muuten vaan treenailla iltasin.Perjantaina oli color day, eli jokasella luokka-asteella oli oma väri jonka mukaan tuli pukeutua. Värit meni näin: seniorit musta, juniorit oranssi, sophomoret liila, ja freshmen sininen. Koulun jälkeen otin bussin kotiin ja aloin valmistautumaan meidän peliä varten. Peli alko vasta kuudelta, mutta Bailey tuli hakemaan mua jo puol viideltä ja mentiin koululle hengailemaan ja heittelemään. Meidän senioreiden joukkueen nimi oli Just a Bunch of Kids, ja kaikilla oli mustat vaatteet. Opettajien joukkue Undefeated Dream Team oli pukeutunut keltaseen. Meitä oli 16 pelaajaa ja tän lisäks kaks valmentajaa, joista toinen tosin hyppäs kentälle puoliajan jälkeen, sillä oli kuulemma kyllästynyt siihen että oltiin häviöllä :-D Pelin lopputulos oli jotain 35-75. En edes muista tarkalleen, koska tulostaulua ei tultu sen kummemmin kateltua. Lopputulos ei nimittäin ollut mitenkään tärkeä meille, vaan pääasia oli että meillä oli hauskaa. Pelin vikoilla minuuteilla suoritettiin myös meidän harjottelema juttu, eli Nic meni kontalleen maahan, ja Bailey donkkas sen selästä ponnistaen. Oli tosi kiva ilta!

Bench selfies w/ Ellie and Kayla
Osotettiin kiinnostusta opettajien pelaajaesittelyn aikana, otettiin kaikki kännykät esille ja alettiin räplätä niitä

Lauantaina nukuin tapani mukaan taas myöhään. En olis ees noussut sängystä vielä, mutta hostäiti tuli herättelemään mua puolenpäivän aikaan. Illemmalla hengailin kahden kaverin kanssa. Käytiin ensiks vaan ajelemassa ympäriinsä, jonka jälkeen mentiin pelaamaan xboxia. Siinähan se ilta lepposasti kulu katellessa kun pojat pelas Call of Dutya :-D Yritin kans ite pelata mut olin kyl ihan toivoton haha.


Tänään sunnuntaina hostvanhemmat oli töissä eikä mua ollut kukaan herättämässä, eli heräsin siinä puoli yhden maissa. Yöllä meillä siirrettiin täällä kellot kesäaikaan, eli olin aluks kyllä ihan pihalla, että mitä kello oikeesti on. En nimittäin tiennyt vaihtaako kännykkä sen ajan automaattisesti, ja kodin kellot näytti ihan eri aikoja. Mulla olis ollut taas se softball juttu, mutta laiskotti eikä oikeen huvittanut mennä, joten jätin sen tällä kertaa väliin. Päivä on kulunut normaalin sunnuntain tapaan, eli tekemättä mitään haha. Oon vaan hengaillut yökkäreissä koko päivän, katellut telkkaria ja dataillut. Skypettelin myös pikasesti Suomeen siskon kanssa. 

Kiva viikko siis takana, ensviikoksi myös muutamia kivoja juttuja jo tiedossa, kuten basketball banquet eli kauden päättötilaisuus, 3vs3 koristurnaus, ja Mr Bucksport kilpailu. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :-) 

Cheers,
Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti