sunnuntai 4. toukokuuta 2014

spring fling

Mun oli tän viikonlopun aikana tarkotus kirjotella toinen osa New Yorkin matkasta, mutta hupsista keikkaa se postaus lykkäytyy taas. Mun on nimittäin ihan pakko kertoa teille perjantaista, jolloin meillä oli ehkä paras koulupäivä ikinä!

Mun päivä alko ihan tavalliseen tapaan. Sen oli tarkotus olla vaan normaali perjantai, eikä mulla ollut aavistustakaan mitä se päivä tois tullessaan. Kun pääsin koululle, menin ennen koulunalkua istuskelemaan kirjastoon kavereiden kanssa, kuten meillä on joka aamu tapana. Kirjaston ikkunasta näkee koulun takana olevalle parkkipaikalle, ja huomattiin että jotain outoa on meneillään. Sinne parkkikselle oli aidattu iso alue, jonka sisällä oli sellanen teltta, ja toisessa päässä sitä aluetta oli joku iso tynnyri. Tässä vaiheessa alettiin miettiä, että mitä on oikein tapahtumassa. Tän lisäks ihmettelin sitä, että melkein kaikilla opettajilla oli koulun värejä päällään, ja kaikki sellaset oppilaat jotka normaalisti tohon aikaan päivästä ottamassa tunteja toisella koululla, oli paikalla. Homeroomin jälkeen saatiin keskusradiosta kuulutus, että kaikkien pitää kokoontua liikkasaliin. Liikkasalissa rehtori piti puheen siitä, miten tää kouluvuosi on ollut erityisen vaikea. Meidän koulussa on ollut kuolemantapauksia, niin oppilaiden, opettajien, sekä heidän omaisten keskuudessa. Varsinkin syksyllä tapahtuneen auto-onnettomuuden takia, jossa kuoli meidän koulun 15-vuotias tyttö, on ilmapiiri ollut tosi nihkeä. Porukka on jakaantunut vähän kahtia, koulussa on ollut draamaa, tappeluita, ja jälki-istuntoja on jaeltu aika tiheeseen tahtiin. Tästä johtuen koulun henkilökunta oli päättänyt järjestää meille superkivan päivän, Spring Flingin. Ne oli suunnitellut tätä päivää joku kolmea viikkoa, ja pitänyt sen salassa kaikilta oppilailta. Niimpä reksi ilmotti, että päivän kaikki tunnit oli peruttu, ja sen sijasta meille oli järjestetty kaikenlaista ohjelmaa! Ekaks meille tuli taikuri esiintymään. En oo ikinä oikeen uskonut mihinkään taikatemppuihin, mutta ton jälkeen en oo enää niin varma. Se taikuri teki niin siistejä korttitemppuja, temppuja renkailla, lävisti ittensä narulla, ja luki ihmisten ajatuksia. Olin jo noista ihan hämmästynyt, mutta varsinkin yks temppu oli niin uskomaton. Tän esityksen alussa se taikuri antoi yhelle eturivissä istuvalle tytölle suljetun kirjekuoren, ja sanoi ettei sitä saa avata tai antaa kellekään. Viimesessä tempussa hän otti puhelinluottelon esille, pyysi yleisöstä ensin yhtä ihmistä valitsemaan sivunumeron, toista sen ns sektion, ja lopuks liutti sormea nimien kohdalla alaspäin, ja pyysi vielä yhtä henkilöä sanomaan stop jossain kohdassa. Sen vieressä oli koko ajan yks tyttö tarkistamassa että ne sivunumerot oli oikeasti ne mitä yleisö sanoi, ja lopuks tää tyttö oli se joka kirjotti sen valitun puhelinnumeron lapulle. Tän jälkeen avattiin se suljettu kirjekuori joka oli ollut koko ajan yleisössä, ja se numero oli tismalleen sama. En vaan voi käsittää miten toi on mahollista, ihan hullua :-D


Sen esityksen jälkeen saatiin kaikki t-paidat, joissa luki Bucksport High School Spring Fling. Koko koulu oli koristeltu ilmapalloilla, ja koulun henkilökunta ja vapaaehtoset oli siis järjestänyt meille kaikkea kivaa tekemistä; liikkasalissa oli kolme hierojaa, ja siellä opetettiin miekkailua ja karatea. Parissa luokassa näytettiin leffoja. Ulkona oli käynnissä softball- ja frisbee pelit, dj ja karaokea, välillä koulun bändi oli taas soittamassa, velcro wall eli sellanen pomppulinna seinä mihin hypättiin tarrapuvussa ja siihen juuttu kiinni, sumopaini matto ja sellasest sumopaini puvut mitä Suomessa näkee joillain festareilla, dunk tank eli joku koulun henkilökunnasta istu lankulla ison vesitynnyrin yläpuolella, ja jos me onnistuttiin heittämään pallo oikeeseen kohtaan, se lankku petti ja se henkilö tippu veteen. Meille jaeltiin myös ilmaiskuponkeja eri paikkoihin, ja jotkut (minä mukaanlukien) voitti muita palkintoja arvonnasta. Sain ilmasia leffalippuja ja keilauskuponkeja, muutaman alennuslipun joihinkin kauneussalonkeihin, ja arvonnasta voitin hoitoaineen :-D Kouluruoka, eli barbeque ruoka, oli ilmanen kaikille, ja lisäks tarjolla oli koko päivän ajan ilmasta popparia ja limua.

 


 


 

 


Tää päivä oli ihan paras, kaikilla oli koko ajan hymy korvissa, niin oppilailla kun opettajillakin. Koko päivän ajan riitti tekemistä, mun lempparit oli se tarraseinä ja sumopaini! Päivä oli tiivistetysti sanottuna ihan täydellinen, oli ihana nauttia noista aktiviteeteista kavereiden kanssa aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Ihan paras idea opettajilta järjestää Spring Fling. Tarkotuksena oli siis piristää meitä ja ns tuoda porukka yhteen, ja voin sanoa että meni ihan nappiin.


Cheers,
Aino

2 kommenttia:

  1. kun tuut takas suomeen, alotatko siis lukion millä luokalla? löysin tän blogin vasta tänään, toosi kivaa luettavaa!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :-) alotan lukion tokalla, eli vuotta nuorempien kanssa

      Poista