maanantai 5. elokuuta 2013

tuliaiset

Nyt on vihdoinkin (melkein) kaikki tuliaiset ostettu! Käydään vielä ehkä ostamassa jotkut mukit tms, mutta tässä kuitenkin kuvia tällä hetkellä ostetuista jutuista :)


Northern Flavours keittokirja. Tästä tuliaisesta oon kaikkein tyytyväisin. Muistan kuinka mun sisko vei sen hostperheelle jonkun keittokirjan, missä oli ihan ihmeellisiä reseptejä ja ruokia, joista en koskaan ollut kuullutkaan. Tästä kirjasta taas löytyy kaikkia suomalaisia perusreseptejä; mustikkapiirakka, karjalanpiirakat, pulla, lihapullat ja perunamuusi, hernekeitto... Reseptien lisäksi kerrotaan esim Suomen ruokaperinteistä eri vuodenaikoina. Jos etsii hyvää keittokirjaa hosteille vietäväksi, niin suosittelen tätä!

Finland Impressions kirja. En oikeestaan ostanut tätä kirjaa itse, vaan sain sen sukulaiselta eteenpäin vietäväksi. Tässä kirjassa on paljon kuvia ja siinä kerrotaan esim Suomen luonnosta ja kaupunkielämästä. 


Keittiöpyyhe ja pari käsipyyhettä


Kynttilöitä, hostäidille rintaneula ja avaimenperät


Sekä tietysti herkkuja!

Käytiin myös ostamassa mulle uusi matkalaukku ja ajattelin vähän aloitella pakkaamista tänä iltana. Jätän kaiken aina viime tinkaan, joten olis kiva saada pakkaus hoidettua pois alta mahdollisimman nopeasti :D

Cheers,
Aino

2 kommenttia:

  1. kivat tuliaiset :)
    blogis vaikuttaa tosi kivalta, joten jään vaihtarivuottas seurailemaan = sait uuden lukijan ;)

    http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista