tiistai 17. kesäkuuta 2014

graduation

Perjantaina 13 päivä koitti sitten suuri päivä, mitä me seniorit oltiin kauan odoteltu. Meiän graduation alkoi vasta iltakuudelta, joten oli koko päivä aikaa valmistautua ja stressata. Meninkin päivällä Taylorin luokse, joka kihars mun hiukset iltaa varten (jotka tosin lössähti kivasti...) Viiden maissa suunnattiin koululle, missä vedettiin taas meidän kaavut päälle ja iskettiin lakit niskaan. Ennen tilaisuuden alkamista hengailtiin koulun ruokalassa ja oteltiin kavereiden kanssa muutamia kuvia, ja monet tirautteli kyyneleitä, sillä vihdoinkin alko tajuamaan, että se kaikki olis ohi ihan muutamien tuntien sisällä. Tän jälkeen tehtiin meidän line up liikkasalien ovien ulkopuolelle. Kaikki opettajat kulki siitä ohi, kätteli/halas ja onnitteli jokaista. Itekin vierätin ihan muutaman kyyneleen, kun mun hissanope, mun lemppari, halas mua ja sano: ''I'm gonna miss you." 

Ryan
Nate
Debbie
Kayla
Jade & Mikaela
Kuudelta meidän marssimusiikki pärähti käyntiin, ja sama kaava toistui kuin edellisenä iltana kun oli class night, eli marssittiin sisään. Olin jo sillon ollut hermostunut ja luulin että salissa oli paljon ihmisiä, mutta graduationissa niitä oli varmaan kolme kertaa enemmän; koko liikkasali oli täytetty jokaista paikkaa myöten. Marssiminen meni kuitenkin taas hyvin, enkä epäonnen päivästä huolimatta kaatunut lavalle noustessa, kuten aina aattelin että tulis käymään :-D Tän jälkeen rehtori piti pienen puheen, senior kuoro lauloi Rascal Flatts - My Wish, sekä bändi soitti koulun laulun, minkä aikana kaikki nous ylös ja taputti mukana. Seuraavaks meidän class officers jako muutamia lahjoja opettajille ja koulun henkilökunnalle ketkä on ollut isossa osassa meidän vuotta (ja muiden koko high school vuosia). Sen jälkeen alko kaikki ne puheet; ensiks guest speaker, ja sen jälkeen luokan parhaimmiston puheet; valedictorian (paras keskiarvo), salutatorian (toisiks paras keskiarvo), first honor essayist (kolmanneks paras keskiarvo), sekä second honor essayist (neljänneks paras keskiarvo). 


Puheiden jälkeen alkoi diplomien jako yksitellen. Meillä oli onneks pieni senior luokka, noin 70 nuorta, eli päästiin tää osio läpi melko nopeesti. Tuntu kyllä hyvältä kun mun nimi lausuttiin, kävelin sen lavan poikki, heitin muutamat yläfemmat eturivissä istuville kavereille, kättelin meidän koulun jotain tärkeetä tyyppiä (:-D) ja sain sen diplomin mun käteen (vaikkakin en saanut samanlaista, ihan oikeeta diplomia kuin kaikki muut). Kun oltiin kaikki saatu meidän diplomit, rehtori esitteli the class of 2014, noustiin seisomaan, ja käännettiin meidän hatuista roikkuva hapsujuttu oikeelta puolelta vasemmalle, mikä on merkki siitä että ollaan valmistuttu. Viimesenä tehtiin vielä roller coaster, eli se juttu minkä moni on varmaan nähnyt lip dub videolta, minkä tänne aikasemmin jaoin. Kun meidän walk out song alko soimaan, käveltiin ulos liikkasalista kaikkien hurratessa. Fiilis oli niin sekava; samaan aikaan super onnellinen, ja samaan aikaan niin haikea. Ei sitä jotenkin ees uskonut todeksi. Kesken sen tilaisuuden mun vieressä istuva kaveri kuiskaskin mulle: ''We are graduating. Is this real?''


Graduationin jälkeen jäin liikkasaliin ottelemaan kuvia. Myöhemmin meidän oli tarkotus mennä meidän senior porukalla hengailemaan yhdessä Kaseyn luokse, mutta koska vettä satoi kun saavista kaatamalla, meidän suunnitelmat vähän tuhoutui, sillä tarkotuksena oli ollut ulkona nuotion ääressä istuskelua yms. Joten mentiinkin vaan ulos syömään minä, Taylor, KP, ja Dalton. Ajettiin Bangoriin Dysart's nimiseen paikkaan, ja sieltä suunnattiin Daltonin luokse yöksi. Katottiin Frozen, ite tosin nukahdin kesken leffan. Oon nähnyt ton leffan kolme kertaa, mutta joka keralla nukahdellut kesken kaiken, eli perjaatteessa en vieläkään oo nähnyt sitä kokonaan haha. 

Dalton
Brittney
Mr. Tracy
Jordyn
Kimmy
KP
Chloe
Cassy
Alec
JuliaSeuraavana päivänä mulla oli tarkotuksena kierrellä kavereiden graduation partyja, mutta meillä oli softball peli, vielä parin tunnin ajomatkan päässä, jonka takia en päässyt kenenkään juhliin. Sunnuntaina menin kuitenkin Brin ja Nicin yhteisiin juhliin, jotka oli tosi kiva kokemus. Vähän erilaiset juhlat kuin ylppärijuhlat Suomessa; jotkut uiskenteli uima-altaassa, pihalla pelattiin sulkkista, futista, ja muita pihapelejä, ja juhlakaluillakin oli päällä vaan shortsit ja t-paita, ei mitään juhlallista. Omia graduation partyja mulla ei siis ollut, vielä ens viikonloppuna yhden kaverin juhlat tiedossa kuitenkin!Cheers,
Aino

2 kommenttia:

  1. Siis saitko ihan high school diploman vai certificate of attedancen?:) onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain vaan certificaten, mutta näyttää melkein samanlaiselta kuin muiden diplomit! Kiitti!

      Poista