sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

marching practice & class night

Täällä kirjottelee nyt amerikkalaisesta high schoolista valmistunut tyttö! Tuntuu ihan epärealistiselta, että mun koulu-ura täällä jenkeissä on nyt ohi. Vastahan mä kävelin ekan kerran Bucksport High Schoolin koulun ovista sisään, tuntematta melkein ketään, ja ihmettelemällä kaikkea uutta. Ja nyt se kaikki on sitten ohi. Koulu oli kuitenkin niin iso osa mun vaihtovuotta, että nyt harmittaa, etten sinne enää mene. Viime viikon perjantaina alotettiin senioreiden kanssa meidän marching practice, eli käytiin koulussa enää harjottelemassa graduationia, sekä class nightia varten. Olin tästä aika ilonen, sillä en tosiaan ollut vielä valmis koulun loppumiseen, ja viikon ajan sain vielä hengailla koulussa. Joka aamu menin tuntia aikasemmin koululle, ja marssimis harkkojen jälkeen jäin sinne oottelemaan softball treenien alkua. Mehän ei niihin tilaisuuksiin siis kävelty sisään normaalisti, vaan 'marssittiin'. Vasen, jalat yhteen, oikee, jalat yhteen... Vieläkin soi se biisi päässä! Perjantaina laitettiin tytöt pituusjärjestykseen toiselle puolelle salia, pojat toiselle puolelle, ja siitä muodostettiin meidän marching partners. Koska mä olin yks pisimmistä tytöistä, ja poikia oli vähemmän kuin tyttöjä, marssin toisen tytön, Samin kanssa. Maanantaina saatiin meidän cap & gown. Suurimmalla osalla on tapana koristella se hattu, ja monet olikin nähnyt paljon vaivaa niiden kanssa. Ite en ekaks ollut koristelemassa mun hattua ollenkaan, mutta loppujen lopuks laitettiin hostäitin kanssa siihen keskelle sellanen keltanen smiley face tarra haha. Viikon aikana mentiin siis joka aamu 8:30 harjottelemaan marssimista pariks tunniksi, ja käytiin molempien iltojen ohjelma läpi, että tiedetään mitä tehdä milloinkin. 
Torstai iltana, päivä ennen graduationia, meillä oli sitten class night. Puettiin meidän lakit ja kaavut päälle, ja marssittiin sisään liikkasaliin vanhempien ja meidän underclassmen kavereiden ottaessa kuvia. Jännitti kyllä kovasti, sillä paljon ihmisiä oli paikalla, mutta marssiminen meni ihan hyvin ja pysyin laskuissa! Senior kuoro lauloi Jason Aldean - Tattoos On This Town, sekä Rascal Flatts - Life Is A Highway. Sen jälkeen jaettiin niitä apurahoja collegea varten. Ihan mukavasti rahaa sai monet, esim mun kaveri Jade, joka sai eniten rahaa, keräs joku $19,000! Viimesenä katottiin slide show meidän senior luokasta. Se slide show kesti varmaan 20 minuuttia, ja meinas kyyneleet tulla silmiin sen aikana. Siinä näytettiin kaikista vauvakuvat ja nykyhetken kuvat, kuvia jokaisesta urheilulajista, homecomingista, spring flingista, promista, ja muista tapahtumista, sekä kuvia mitä kaikki oli lähettänyt sen videon tekijälle. Sen aikana tuntu, että mun koko vaihtovuos hujahti silmien edessä. Saatiin kaikki onneks siitä videosta kopiot, jää kiva muisto itellekin.
Kirjottelen graduationista myöhemmin oman postauksen! En kuitenkaan tiiä millon saan sen aikaseksi, jouduin nimittäin palauttamaan mun läppärin takas koululle, ja nyt sain hostäitiltä käyttöön MacBookin, jota en osaa käyttää yhtään. Eli näiden postauksien tekeminen ja kuvien lisäämisen kanssa säätäminen vie niin paljon aikaa ja hermoja, ja oon muutenkin näin viimesinä viikkoina kiireinen. Mutta yritän kuitenkin kirjotella mahdollisimman pian :-)

Cheers,
Aino

4 kommenttia: